Wat doe ik nog meer?

Ik ben er trots op om mijn uitgebreide kennis en ervaring met jou te delen. Naast mijn passie voor schilderen, heb ik mij ook gespecialiseerd in verschillende andere technieken.
Door het volgen van diverse opleidingen in behangen, stylen en kleuradvies, kon ik mijn diensten uitbreiden om aan jouw specifieke wensen voldoen.

Lees meer

Ik help jou met ..........

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je interieur, hulp nodig hebt bij het kiezen van de perfecte kleuren voor je ruimte, of behoefte hebt aan professioneel behangwerk, ik sta voor je klaar. Mijn doel is om jouw visie tot leven te brengen en je te helpen een stijlvolle en harmonieuze omgeving te creëren die helemaal bij jou past.

Met mijn oog voor detail en gevoel voor esthetiek zorg ik ervoor dat elk project met grote zorg wordt uitgevoerd. Ik luister naar jouw wensen en ideeën, en samen komen we tot een plan dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Ik neem de tijd om je te adviseren over kleuren, materialen en stijlen, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw ruimte.

Lees meer

Ik bied mijn hulp aan.

Dus of het nu gaat om het schilderen van je keuken of van een muur, het behangen van een hele kamer of het geven van een fris kleur- of stylingadvies, ik ben er om je te ondersteunen. Met mijn expertise en toewijding breng ik jouw interieur tot leven.

Neem gerust contact met me op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en hoe ik jou kan helpen om van jouw huis een echt thuis te maken

Styling of kleuradvies

Behangen

Ik behang je muur graag, alleen géén papierbehang, alle andere soorten is geen probleem

Effen behang voor € 10,00 per m2. 

Print en fotobehang voor  € 12,50 per m2. 

Voor speciale behang soorten (boven € 100 per rol) zijn de kosten € 20 per m2.

Excl. materiaal, parkeerkosten en reiskosten

Schilderen muur

Ik schilder met de kwalitatief hoogstaande Amazona eco-krijtverf, je muren of de  keuken. De kosten, voor muren (€ 12,50 m2) zijn exclusief materiaal, parkeer- en reiskosten.

Schilderen keuken

Keukens kan ik je een prijs opgeven wanneer ik de keuken heb gezien. De prijs is afhankelijk van de grootte, de hoeveelheid materiaal, in combinatie met het aantal uren werk. Indicatie: voor een standaard keuken is de prijs +/- € 500.

Behang aanbrengen toilet

Super ik kan het niet anders benoemen. Voor elk ander een aanrader 👍👍👍 Zeer tevreden, Marian heeft bij ons : 2 toiletten, 1 kastenwand en laatst de muur van de tv kamer behangen.

Elske, Naarden

Schilderen muur

Marian heeft ons eerst kleur advies gegeven en goed naar onze wensen geluisterd. Daarna is ze aan de slag gegaan en heeft de muur in de kamer een mooie kleur gegeven. Ze is professioneel en daarnaast ook gezellig. Wij zijn er erg blij mee.

Neilon, Almere

Muur schilderen

15 m2 Behang aanbrengen

Marian throughout the whole process was very good in communication which gave confidence and in the end the reason why I choose her. The wall paper was put onto the wall beautiful and I am satisfied with the result.

Dominik Pytel, Laren

Behangen

Kijk eens op werkspot  of op Google voor nog meer recensies