3. Niet weten wat je hebt?

Het herstel proces.

Na de vakantie, was de moed mij in de schoenen gezakt.
Ik kreeg, vanuit mijn werkgever, het AMC,  de "mogelijkheid" om te achterhalen wat er met mij aan de hand was. Ik werd naar een bureau gestuurd waar lichamelijke en psychische testen werden afgenomen. Ik kreeg al de zenuwen als ik er over nadacht. Wat krijg je daar allemaal te horen. 

 

De conclusie was, dat ik lichamelijk weinig kracht en uithoudingsvermogen had. Niet zo gek na een half jaar liggen en + 18 kilo. Verder was ik zwaar overbelast en werd een traject bij de GGZ aangeraden. Spieren werden nagekeken op Fybromyalgie, door een reumatoloog, een erg onbeschoft man, en de uitslag was, nee geen Fybromyalgie.

Terug naar de ARBO, waar ik eerst een meedenkende arts had, die het idee aandroeg om naar longrevalidatie te gaan. Nog nooit van gehoord, en eens gaan informeren.
Bleek bij mij om de hoek een preventie centrum te zitten.
Afspraak gemaakt en daar gaan trainen op een milde manier en uiteraard onder begeleiding.

 

Na een aantal maanden was er maar een lichte stijging qua longinhoud. Ik raakte nog steeds mijn stem kwijt bij de minste inspanning en een trap oplopen was ook geen pretje.
Ik had zelf het gevoel dat de spieren rond mijn ribben en dus longen veel te strak stonden. 

 

Dus opperde ik het idee van fysiotherapie en dry needling. Daar werd gehoor aan gegeven door de ARBO arts en ik ging de afspraken maken. 
En ondertussen liepen mijn behandelingen bij de osteopaat, eens in de 6 weken, gewoon door.

 

Heb jij zoiets meegemaakt, dat je vanuit de werkgever en ARBO arts allerlei trajecten in gestuurd werd, zonder resultaat, deel het met mij in de reacties.

Liefs Marian


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.