Ontdek de wereld van Transfers:
De grotere versie van plakplaatjes voor meubels!

Welkom in de betoverende wereld van transfers! Herinner je je nog die nostalgische dagen waarin je met plezier plakplaatjes op je arm kraste om een tijdelijke nep tatoeage te creëren? Goed nieuws! Transfers zijn net zoiets, maar dan voor meubels en op een veel grotere schaal.

Wat zijn Transfers?

Transfers zijn decoratieve folies die je op meubels kunt aanbrengen om ze een unieke en persoonlijke touch te geven. Ze zijn verkrijgbaar in diverse varianten, ontwerpen en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw smaak en interieur past.

Eindeloze mogelijkheden

Met transfers kun je je creativiteit de vrije loop laten en je meubels transformeren tot ware kunstwerken. Of je nu een vintage uitstraling wilt creëren, een bohemien sfeer wilt toevoegen, of juist een moderne en strakke look zoekt, er is altijd een transfer die bij jouw stijl past.

Eenvoudig aan te brengen

Niet alleen zijn transfers een geweldige manier om je meubels te upgraden, maar ze zijn ook eenvoudig aan te brengen. Vergelijkbaar met de plakplaatjes van vroeger, hoef je alleen maar de transfer op het meubelstuk te plaatsen, voorzichtig te wrijven en het papier te verwijderen. Zo simpel is het!

Een duurzame oplossing

Wil je je meubels een facelift geven zonder ze volledig te vervangen? Transfers zijn een milieuvriendelijke keuze, omdat ze je in staat stellen om oude meubels nieuw leven in te blazen en verspilling te verminderen.

Conclusie

Transfers zijn een fantastische manier om je meubels een persoonlijke en stijlvolle uitstraling te geven. Net als de plakplaatjes van vroeger zijn ze leuk, gemakkelijk aan te brengen en bieden ze eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van transfers en geef je meubels een verfrissende make-over!

Wil je één van deze transfers gebruiken in een workshop, neem dan even contact op.

Een aantal voorbeelden is nog compleet en anderen zijn deels gebruikt, ik kan altijd kijken of ik die dan nog in zijn geheel kan bestellen.
Geef dan even een bericht.

De kosten:

Bij gebruik van 1/4 € 10
Bij gebruik van 1/2 € 20
Bij gebruik van 3/4 € 30
Bij gebruik van 1/1 € 40

Te voldoen tijdens de workshop.