Wat anderen zeggen, reviews

Reviews, recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
een jaar geleden

Leuke gezellige workshop gehad. Met een mooi gepimpt kastje weer naar huis.
Fijne begeleiding van Marian. Kortom: Een aanrader!

Elly
een jaar geleden

Een hele leuke workshop verven in ontspannen sfeer bij Marian. Absolute aanrader! Met goeie aanwijzingen van Marian, ga je met een mooi gerestyled meubeltje of wat je ook meeneemt, naar huis. Ontzettend leuk om ook met anderen te doen en creëer je ieder op je eigen manier iets moois!

Stevie
een jaar geleden

Een goede begeleiding en enorm fijne praktische tips tijdens het schilderen! Naast de goede inhoud, creëert Marian ook een heel fijne sfeer om in te werken. De uren vlogen voorbij! Een workshop volgen of advies vragen is absoluut aan te raden bij Marian.

Nan de la Chambre
een jaar geleden

Wat was het een heerlijke stimulans om de kwast weer vast te houden. Het was super gezellig en fijn om te zien hoe dingen 100% opgeknapt werden door de keuzes van mijn mede creatievelingen en de aanwijzingen van Marian. Een echte aanrader. En die verf.....helemaal top.

Monique
2 jaar geleden

Gisteren een hele leuke, leerzame en gezellige workshop gehad. Goede tips gekregen, heerlijk geluncht tussendoor en ow wat is hondje Bo toch een schatje 🥰
Ik raad iedereen aan als je een nieuwe techniek wilt leren of gewoon een meubel wilt op pimpen om een workshop te boeken, hier krijg je nooit spijt van!
Thanks Marian ik heb genoten!😀

Monique van de pol
2 jaar geleden

Zaterdag 22oktober een geweldige workshop pompoen samen met mijn vriendin ,ontzettend genoten ,en een super eind resultaat ,zo leuk gegeven door Marian !! Een toppertje en een aanrader

Catherine
2 jaar geleden

Superleuke workshop met vriendinnen bij Marian gehad. Alle ideeen die je aandraagt faciliteert ze, heel relaxed.

Frank van de Goot
2 jaar geleden

Geweldig klein tafeltje. Mooi bewerkt in kopergroen en goud. Heeft mn slakje een nieuw plekje.

Lisa
2 jaar geleden

Met een fietstocht tegen Marian haar shop aangelopen. Prachtige meubeltjes stonden er in haar shop. Allemaal gerestyled door Marian. Toen we hoorden van de workshop, meteen op zoek gegaan naar een geschikt meubeltje. Na vandaag hebben we alle 3 een echte blikvanger in huis. Blij mee!

Gamze, Marcel en Roan
2 jaar geleden

Marianne heeft ons geholpen met de make over van onze keuken. Dit om ons huis verkoopklaar te maken. Marianne heeft ons in stappen geadviseerd hoe wij dat zouden kunnen doen, maar heeft er ook voor gezorgd dat wij alle benodigde materialen bij haar konden afnemen. Resultaat is in 1 dag een fantastische make over van onze keuken die splinternieuw en verzorgd uitziet. Dank je wel Marianne dat je met ons je technieken en idee-en hebt gedeeld. Voor onze nieuwe huis komen wij ook zeker weer met je sparren. Liefs Gamze & Marcel.

Alice Ferguson
2 jaar geleden

Marian heeft voor ons een bijzonder kastje (100 jaar oud, met Art Nouveau elementen) prachtig opgeknapt. In goed overleg is ze aan de slag gegaan en heeft een erg mooie kleurstelling toegepast, met oog voor alle details. Het resultaat is heel romantisch, we noemen het kastje nu Nancy, op z'n Frans, naar de hoofdstad van de Art Nouveau.

Christa
2 jaar geleden

Was gezellig! Leuk tafeltje gepimpt samen met vriendinnetje!

Rick
2 jaar geleden

We waren al een tijd lang op zoek naar iemand die voor ons een antieke kast kon opknappen en een nieuw kleurtje geven. Bij toeval stuitte ik op Marian die met veel passie aan de slag ging met dit project.
Het resultaat mag er wezen. Zelfs de details zoals slotjes en oude deurgrepen heeft ze een koperachtig accent meegegeven waardoor het geheel super is.

Een echte aanrader!

Daphne
2 jaar geleden

Super leuke, leerzame en gezellige krijtverf workshop gehad bij Marian.
Heel leuk dat je allerlei technieken kunt uitproberen. Allerlei potjes, kwastjes en verfmaterialen zijn aanwezig.
Marian is heel kundig en super creatief!
We waren met 4 vrouwen (en één heer)en alle meubeltjes van ouwe omaatjes zijn nu weer prachtig!
Bedankt!

Wieke Rondhout
3 jaar geleden

Marian heeft me uit de brand geholpen met het herstellen van een oude lijst als interieur object. Marian stond gelijk paraat om me te helpen. Door de creatieve en oplossingsgerichte werkwijze heb ik tijdens haar workshop geleerd met de reparatieproducten te werken. Ik werd uitstekend geholpen en ben heel tevreden over het eindresultaat!

Sophie
3 jaar geleden

Wij hebben onze keuken door Marian laten verven. Een wereld van verschil! Ziet er mooi uit, geeft goed advies en wilt haar klanten duidelijk tevreden achter laten. Erg prettig!

Marian Ensel
3 jaar geleden

Dank je wel Sophie en Karsten voor deze prachtige opdracht.

Nandine Terstall
3 jaar geleden

Marian is professioneel, meedenkend, en erg gezellig! Het eindresultaat is mooier geworden dan dat ik had kunnen dromen, in een woord prachtig!! Een workshop bij Marian is het echt meer dan waard. Je leert veel, en maakt uiteindelijk met je eigen handen een mooi pronkstuk! Op de dag dat ik bij Marian een workshop kwam doen was ik jarig. Marian heeft toen haar atelier versierd met gouden slingers. En ze had zelfs een muffin met kaarsjes met "32 jaar" opgediend met een leuk bloemstukje erbij. Ik vond het zo ontzettend lief van haar!! Ik ben ook weer een leuk creatief contact rijker!! Bedankt Marian.

Marian Ensel
3 jaar geleden

Dank je wel Nandine, we hebben ons uit de naad gewerkt, en het was zeker de moeite waard. Wat een fantastische kunst heb je nu aan de muur hangen. Iets wat uniek is en niemand heeft.

AMANTA. BARENDREGT
3 jaar geleden

goedemiddag
alvast een country rose servies er in gezet de botervloot is van een ontbijtservies ,dat is veel te groot natuurlijk maar dat hoort er ook niet in ,een snoertje lampjes er bij staat wel gezellig s, avonds , ik ben er wel blij mee

hartelijke groeten AMANTA. BARENDREGT

Maroesjka
3 jaar geleden

Ik Maroesjka zocht een leuke Restyle workshop en het liefst in Almere.
En ik kwam op de webshop Marian Verft uit via Google, ze pakte mij al gelijk met het leuke verhaal op haar site over vrouwen van 40+ een goed gevoel geven met deze workshop, ik boekte een 2daagse workshop om een kastje te Restylen.
Ik had al gelijk een fijne klik met Marian tijdens het appen, kon vrij snel terecht. Tijdens de workshop hebben we lekker gekletst over ons dagelijks leven, overleden ouders, relaties, verandering van baan en wat dat met je doet, diepgaande persoonlijke gesprekken het voelde heel fijn aan, en veel geleerd, en dan ook nog met een lekkere goed verzorgde lunch erbij.
Marian heeft mij heel veel tips gegeven hoe ik het beste kan Restylen, dat we zelfs van een 2 daagse workshop er een 3 daagse van hebben gemaakt, met een mooi resultaat.
Het is heel fijn dat ze zo met je mee denkt en je handvatten geeft over het verven en het leven. Het creatieve proces, zette mijn hoofd aan op vele gebieden.
Zo kan je thuis aan de slag.

Marian
3 jaar geleden

Dank je wel, Maroesjka, het was een leerzame, gezellige, bijzondere, uitgelopen, workshop. Je bent van harte welkom voor een vervolg.

Gerda Kosmeier
3 jaar geleden

Wat een super gave workshop bij @marianverft. Vanochtend vroeg begonnen met koffie en soesjes en de start van de trog. Ben super blij met het resultaat.
Wil je oude meubels of andere spullen pimpen of verduurzamen dan is een workshop een echte aanrader. Ik ga vol positiviteit en trots met mijn trog 2020 naar huis.

Marian
3 jaar geleden

Dank je wel Gerda, voor je positieve verhaal. Geniet van de trog, hoop dat je er nu veel van plezier van hebt en je hem niet meer verstopt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.