Met deze diverse workshops krijg je de kans om samen met je vriendinnen of een paar nog onbekende dames, iets leuks te maken voor in huis of tuin. Het is niet alleen een creatieve activiteit, maar ook een gezellige manier om quality time door te brengen met je dierbaren en/of anderen.

Verwen jezelf met een momentje speciaal voor jou en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze workshops bieden. Doordat bijna alle materialen, hapjes en drankjes inbegrepen zijn, hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie. Alles is geregeld, zodat jij volop kunt genieten.

Je krijgt van mij een schort maar trek wel iets aan waar eventueel verf op mag komen, maar let op geen wijde mouwen! Ik spreek uit ervaring, want niemand wil verfvlekken op zijn/haar favoriete kledingstuk.

Dus kom langs en ontdek de plezierige wereld van creativiteit  met deze verschillende workshops! Bij minimaal 4 personen, besteld in de diverse workshops, gaat het door. Dus je hoeft niet alle vier hetzelfde te maken. Klik op de foto, reserveer je voorkeur, en maak kennis met de andere gezellige deelnemers. 

Gieten met verf, super creatief om te doen met kinderen op een BSO of school.